Läsplatta – vilken ska man välja?

Jag sitter och funderar på om jag ska ta och investera i en läsplatta. Adlibris släppte ju sin nya Letto i veckan och de hade ju ett bra erbjudande som jag nu ångrar att jag inte nappade på.

Sen såg jag att CDON hade en iriver Cover Story för knappa tusenlappen. Den är inte lika ny som Letton men säkerligen fullgod med tanke på att den släpptes 2010.

Adlibris Letto
Adlibris Letto
iriver Cover Story
iriver Cover Story

 

Någon som har någon erfarenhet av någon av dessa? Vad tycker ni om dem? Vilken ska man välja?

 

Annonser

5 reaktioner till “Läsplatta – vilken ska man välja?”

  1. Börjar själv bli ganska sugen på att köpa en läsplatta, men vet ingenting om vilken jag ska välja. Får se om du hinner först och vad du tycker om den i så fall.

    Kram Mari

  2. Jag har ingen erfarenhet av någon av dem, men mitt tips är att försöka hitta plattorna i någon fysisk butik eller på bibblan, så att du kan klämma och känna på dem innan köp. Så gjorde jag förra året när jag köpte platta. Det blev en Cybook Opus från Bokeen till slut. Är mycket nöjd. 🙂

  3. Har tyvärr inga tips att ge då jag inte har sett eller känt på någon av dem men vid en första anblick så ser Irivern väldigt stor ut men det kanske bara de vita, tjocka kanterna som gör det. Har själv en Sony som jag är väldigt nöjd med.  Det enda rådet jag kan ge är att gå och kläm och känn på andra och ha måtten och inte minst vikten för Adlibrisen i huvudet så kanske du får en uppfattning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s