Läsplatta – beställd!

Jag har de senaste dagarna funderat och funderat och funderat över det där med att skaffa läsplatta. Jag har fått en del bra kommentarer till mitt förra inlägg om det (se här). Det irriterande var att jag efter lite närmare granskning av beskrivningarna av läsplattorna såg att det var en som om iriver Cover story hade skrivit att windows 7 64-bitars inte känner av den när man kopplar in den i datorn. Det är ju det operativsystem jag har så den strök jag ganska snabbt ur funderingarna efter det. I stället drog jag in Kindle i det hela igen. De verkar bra och prisvärda. Det enda jobbiga med dem är att de inte kan läsa e-pub-formatet vilket är vanligast på e-böcker köpta i Sverige. Man får spara om varje bok med hjälp av ett speciellt program så det kändes som att det kan bli ganska jobbigt i längden.

Men så igår var det äntligen en som hade recenserat Adlibris Letto. Det var Malin på BokrecensionerNu. Det var jättekul att äntligen få lite mer användarinformation om plattan. Jag har ju hela tiden lutat åt den så det här var matnyttigt.

Igår kväll bestämde jag mig till slut att köpa en läsplatta. Men tiden försvann så jag fick inte beställt den förrän idag. Det blev en Adlibris Letto med ett vinrött fodral.

 

Adlibris Letto
Adlibris Letto

 

Nu väntar jag ivrigt på att den ska komma hem till mig. Jag hoppas att den dyker upp någon gång i nästa vecka. Men vi får väl se. 🙂

Det kändes nödvändigt att införskaffa en läsplatta om jag nu ska få recensionsex som e-bok. 😉

 

Annonser

One thought on “Läsplatta – beställd!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s