Flygresan till Bangkok, Thailand

Internet var så förbannat dåligt i vårt rum på hotellet i Bangkok därför har det dröjt fram tills nu med att det dyker upp blogginlägg om resan.

Då ska vi se…

På Landvetter köpte vi en flaska vin som verkade intressant. Det har vi inte öppnat än. Men vi såg även en rolig vinflaska.

Chateau de Pez

Vi flög med Lufthansa från Landvetter till Frankfurt och bytte till flyget mot Bangkok där. På den första korta flygningen fick vi varsin smörgås och dricka till.

På flygningen till Bangkok fick vi mat och frukost med dricka till. Allt sådant ingick eftersom det var reguljärflyg och inte charter. Vi konstaterade att Lufthansa nog var lite bättre än Thai Airways som vi flög med förra gången. Vid varje sittplats fanns en egen skärm med hörlurar där man kunde välja vad man ville se eller lyssna på. De hade många filmer, tv-program och mycket musik att välja på. Vi sov stora delar av resan så det fick bli en kort film mot slutet. Jag såg ”Wreck-It Ralph”. Problemet var bara att de samlade in hörlurarna cirka 10 minuter innan filmen var slut så de sista minuterna såg jag utan ljud.

När vi väl kom till Bangkok var det eftermiddag. Förra gången kom vi dit tidigt på morgonen. Vi tyckte att det kändes bättre den här gången eftersom vi slapp försöka hålla oss vakna så förbannat länge efter den långa resan.

Nu ska min käre make göra sin skrivuppgift för kursen som han läser på distans. Den gör ju inte uppehåll bara för att vi är på semester. 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s