Tröttheten tar över eftermiddagen och kvällen

Idag väckte klockan mig 04.45. Jag skulle nämligen på rekryteringsträff i Göteborg, närmare bestämt på Arbetsförmedlingen i Gamlestaden. Tiden för träffen var 08.30 vilket betydde att min buss gick 06.40. Det var tidigt. Men jag kom iväg och fick gjort det jag skulle. Jag fick även inhandlat ett par nya vardagsgympadojor på Löplabbet. Det bästa var att jag lyckades motstå frestelsen att gå in på Akademibokhandeln i Nordstan. Jag såg sen när jag väntade på bussen att de hade 50 % på reapriset nu. Jag är nöjd över att ha missat detta (än så länge).

Nu har jag satt mig i soffan och kommer nog bli sittande här resten av kvällen. Men jag har med mig lite sällskap såklart!

wpid-img_20150312_153446.jpg

 

Te och böcker är ju ett måste. Boken till höger är en lånebok. Det är senaste översatta boken i serien ”Den magiska trädkojan” av Mary Pope Osborne. Den heter ”Midnatt på månen”. Den till vänster är en bok som jag har fått av mamma för något år sen, ”Fortfarande Alice” av Lisa Genova. Jag tänkte läsa den med tanke på att Anna på bloggen Och dagarna går anordnar bok å bio måndag 23 mars. Vi pratar boken och ser filmen. Det tycker jag verkar kul. Jag ska bara anmäla mig också. Sista anmälningsdagen är måndag 16 mars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s